BESTILLING

Nytårsmenu 2020

Nytårsmenu 2020 - brugervejledning kan ,,,,, snart ... hentes her...

 

Bestil jeres menuer her



Merricks Nytårsmenu 2020 

Velkomstamuse, små hapsere til nytårstalen

Ristet rugbrød med humus smagt til med citron og persille.
Små hapsere med chorizo, bøffelmozzarella og tomat.
Røgsaltet mandler

 

Forret

Farin/fenikkel marineret laks.
Vinter urte salat med havtorn.  
Sauce dijonnaise
 
Flute på sigtemel
 

Hovedret

Tournededos og Black Angus oksemørbrad. 
150 gram.Bøfferne kommer forstegte, de skal bare lunes
Cognac sauce legeret med fløde
Sauté af svampe, rodfrugter og skalotteløg
Roulade af kartofler og jams med flødeost, rørt med ristet grønkål
Selleri purée med butternut 
 

Dessert

Panna Cotta med solbær og kold rombagt ananas
Vandbakkelse med hvidchokolade, citroncurd og crumble
 

Kr. 345 per person



Merricks vegansk
Nytårsmenu 2020

Velkomst amuse

Ristet rugbrød med humus og persille vendt i citron
Små hapsere med grillet peberfrugt, auberginemos og tomat.
Røgede & saltede mandler
 

Forret

Kold ærtesuppe.
Vinter urtesalat med havtorn.
vegansk suace dijonnaise.

Flute på sigtemel

Hovedret

 
Vegansk bøf på persillerod, pastinak og rødbede
Vegansk cognacsauce
Sauté af svampe, rodfrugter og skalotteløg
Roulade af kartofler og jams med ristet grønkål 
Selleri puré med butternut
 

Dessert

Vegansk Panna Cotta med solbær
og kold rombagt ananas
Vegansk vandbakkelse med hvidchokolade, citroncurd og crumble


Kr. 345 per person
 
 

Tilvalg nytårsmenu

 

 Jomfruehummerbisque

Friske urter og creme fraiche
Serveret med malt boller

Kr. 65 per person
 

Ost

3 slags luksus oste
Morbier, Talleggio og Manchego
Portsvinsyltede figner, dadler og selleristænger
Smør, brød og bornholmske ostekiks

Kr. 55 per person
 

Ekstra bøffer

150 grams

Kr. 65 per styk 
 
 
Kransekage  

Kransekage  à 40 gram 
Dyppet i mørk chokolade & toppet med glasur

Kr. 25 per styk
 
 
 
 
Børne Nytårsmenu

Forret

 

Satay kyllingespyd og grøntstænger med dip

Flute på sigtemel

Hovedret 

Tournedos af oksemørbrad med sauce
Flødekartofler
 Broccoli-bacon-rosiner

Dessert

Panna Cotta med solbær og kold rombagt ananas
Vandbakkelse med hvid chokolade, citroncurd og crumble

Kr.100 per barn
 
Vin menu 
Nicoline Nybom som har 25års erfaring indenfor vinbranchen fra Nybom Vine har sammensat denne lækre vinmenu. 

Velkomst bobler

Ilauri Prosecco, Italien

Frisk & frugtig med behagelige bobler samt en god syrebalance med noter
af æbler, pærer & ferskner.
11%Vol.  750ml.   
Pris per flaske  kr. 145

Forret/hvidvin :

Ca´ Botta Le Poggie

Hvidvin fra Veneto i Italien, som er fremstillet på appasimento metoden.
Lavet på 50% Riesling og 50% Garganega og har noter af abrikos og pærer.

13%Vol. 750ml.
Pris per flaske   kr. 110 


Hovedret/rødvin :
The Phoenician Red Blend

Argentinsk rødvin, som er fremstillet på overvejende Malbec.
Vinen har fået tildelt 90 points af Wine Advocate, er blød & rund med masser af frugtig noter

  
14,5%Vol. 750ml.
Pris per flaske kr. 130 
 

Dessert eller midnat :  
Ilauri Moscato (mousserende)
Smagen er sødlig, frisk og frugtig. Kun 7% alkohol. 
750ml.
Pris per flaske kr. 145 



Merricks Nytårsmenu 2020

I år en dejlig nytårsmenu, tilberedt af vores dygtige kokke og serveret af dig.

Alle retter er tilberedt og skal bare anrettes på tallerkner eller fade og evt. lunes inden.
 
Vi giver selvfølgelig en uddybende beskrivelse af, hvad du skal gøre og tips til anretning af årets nytårsmad.

Vinmenu: I samarbejde med Nybom Vine har vi lavet en vinmenu skræddersyet til retterne.

 
Der er også tænkt på de små med en nem og lækker børnemenu.

I år har vi også en alternativ menu til de ikke kødspisende.
 
Vegansk Nytårsmenu 
Så en totalt plantebaseret fest menu !

Nytårsmenuen kan hentes i vores køkken.
Merricks - Kødbyen 
Slagtehusgade 40
1715 KBH V
31-12-2020  fra kl. 13:00 til kl. 14:30
 
Alternativ afhentning:

Taastrup 
Søndertoften- P-plads ved nr 207, 2630 Taastrup

 Her kan hentes mellem kl. 13:00 og kl.13:30



Regstrup
Nørupvej 16, 4420 Regstup

(P-plads ved Daglibrugsen i Regstrup)
Her kan hentes mellem kl.14:00 og kl.15:00


 
Holbæk
Jagtvej 7, 4300 Holbæk 

Her kan hentes mellem kl.14:00 og kl.15:00
 
 
Bestil nytårsmenu allerede nu eller ring hvis du har spørgsmål.
Bestil nu og betal senere.
Bestil og betal på vores hjemmeside – Betal med Dankort og pengene bliver først trukket 2. januar 2021.
Du kan også betale med MobilePay med det samme eller Mobilepay og kontant ved afhentning af dine menuer.
Bestil senest den 27. dec kl 24:00
OBS !! Vi har et max. antal bestillinger vi kan håndtere og vil gerne kunne stå inde for det vi leverer. Derfor forbeholder vi os retten til at melde udsolgt inden den 27dec kl.24:00. Bestil i god tid allerede nu, du kan altid justere op og ned i antal med op til 10 personer.

Om Nybom Vine

Nybom Vine er beliggende i “Det hvide Pakhus” i Algade i Store heddinge. Forretningen er stiftet i 2009 af Sommelier Nicoline Nybom, som har mere end 20 års erfaring indenfor restaurations- og vinbranchen. Blandt andet som ejer af den tidligere Michelin restaurant “MR”.

Bestil Nytårsmenuerne her ....

Din indkøbskurv
Tom
Gå til kassen

Kontakt Merricks
Dit navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Jeg er interesseret i:
 
Antal personer (kuverter):
*
Dato for arrangement:
*
Evt. besked:
 

Tilmeld mig nyhedsbrev
Tilmeld mig nyhedsbrev:

*

Bestil din Nytårsmenuer her ....

Bestil dine menuer her .

Din indkøbskurv
Tom
Gå til kassen
Merrick's Catering | Slagtehusgade 40, 1. sal (Kødbyen) | 1715 København V | Telefon 33 22 11 97
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Merrick's Catering | Slagtehusgade 40, 1. sal (Kødbyen) | 1715 København V | Tlf.: 33 22 11 97 CVR34277389