BESTILLING

Nytårsmenu 2019

Merricks Nytårsmenu 2019

I år en dejlig nytårsmenu, tilberedt af vores dygtige kokke og serveret af dig .

Alle retter er tilberedt og skal bare anrettes på tallerkner og evt. lunes inden.
 
Vi giver selvfølgelig en uddybende beskrivelse af , hvad du skal gøre og tips til anretning af årets nytårsmad.

Vinmenu - i samarbejde med Nybom-Vine har vi lavet en vinmenu skræddersyet til retterne.

 
Der er også tænkt på de små med en nemt og lækker børnemenu.

--- NYT ---
i år har vi også en alternativ menu til de ikke kødspisende
 
Vegansk Glutenfri Nytårsmenu 
Så en totalt plantebaseret fest menu !
samtidig er det veganske menu glutenfri


Nytårsmenuen kan hentes i vores køkken ;
Merricks - Kødbyen 
Slagtehusgade 40
1715 KBH V
31-12-2019  fra kl. 13:00 til kl. 15:00
 
 
 
 
Alternativ afhentning :

Søndertoften 207, 2630 Taastrup
 Her kan hentes mellem kl.14:00 og kl.15:00

Nørupvej 16, 4420 Regstup

Her kan hentes mellem kl.14:00 og kl.15:00

(P-plads ved Daglibrugsen i Regstrup)
 
Jagtvej 7, 4300 Holbæk 
Her kan hentes mellem kl.14:00 og kl.15:00
 
 
Bestil nytårsmenu allerede nu eller ring hvis du har spørgsmål.
Bestil nu…. betal senere
Bestil og betal på vores hjemmeside – betal med Dankort pengene bliver først trukket 2 januar 2020
Du kan også betale med MobilePay med det samme eller Mobile pay eller kontant ved afhentning af dine menuer.
Bestil senest den 27. dec kl 24:00
OBS !! Vi har et max antal bestillinger vi kan håndtere og vil gerne kunne stå inde for det vi leverer. Derfor forbeholder vi os retten til at melde udsolgt inden den 27dec kl.24:00 – bestil i god tid , du kan altid justere op og ned i antal med op til 10 personer.

Bestil jeres menuer her
 

Merricks Nytårsmenu 2019

 

Velkomstamuse, små hapsere til nytårstalen

Honningristet rugbrød med humus og persille vendt i citron
Ristet foccacia med Iberisk serranoskinke og sennepsmayonnaise
Røgede & saltede mandler

 

Forret

Laksetatar med æbler, syltede rødløg, reduceret balsamico
Urter og sprøde salater  
 
Maltbolle med kærnemælksmør
 

Hovedret

Oksemørbradbøffer 150 gram   (forstegt eller rå )
Rødvinsauce
Squash- og græskarmos med persille og stegte portobellosvampe
Bagte ”mashed” kartofler  med sprødt stegt grønkål
Blomkåls og spidskålsslaw med ristede cashewnødder
 

Dessert

Lys chokolademousse med crunch af pistacienødder
Friske bær og mynte
Citron-mandelkage med vanillecreme
 
Fra 2 personer

Kr. 345 per person



Merricks vegansk og glutenfri
Nytårsmenu 2019

Velkomst amuse

(lille vegansk hapsere til byde gæsterne velkommen med )
Ristet glutenfri rugbrød med humus og persille vendt i citron
Selleri stænger med sortebønner-mos
***
Røgede & saltede mandler
 

Forret
”Beats x2”

Langtidsbagte bolsjebeder  med reduceret balsamico dressing
Rødbede carpaccio med dybstegte kapers, citron, olivenolie, urter og sprøde salater
 
Knækbrød med bønnespread

 

Hovedret

Rødbedebøf med capers
Vegansk rødvinsauce
Squash og græskarmos med persille og stegt portabellosvamp
bagte ”mashed” kartofler  med sprødt stegt grønkål
Blomkål-spidskål slaw med citron og ristede cashewnødder
 

Dessert

Vegansk-Lys-Chokolade mousse
Stykke citron-mandelkage med vanillecreme
Kr. 345 per person
 
 

Tilvalg nytårsmenu

 

 Hummerbisque

med ristede kammuslinger,
friske urter og creme fraiche
Serveret med groft foccacia
Kr. 65 per person
 

Ost

3 slags luksus ost
Peccorino, Talleggio og Roquefort
Med portsvinsyltede figner- dadler og selleristænger
Smør, brød og bornholmske ostekiks
Kr. 55 per person
 

Ekstra bøffer

150 grams de kommer stegt eller rå som du bestiller menuerne
Kr. 50 per styk 
 
 
Kransekage  
Kransekage  à 40 gram 
Dyppet i mørk chokolade & toppet med glasur
kr. 25 per styk
 
 
 
 
Børne Nytårsmenu
 
Grøntstænger og brød med humus
***
Oksemørbradbøf med sauce
Bagte ”mashed” kartofler
 
***
Chokolade mousse
med citron mandelkage og vanillecreme
Kr.100 per barn
 
Vin menu 
 Nicoline Nybom som har 25års erfaring indenfor vinbranchen fra Nybom Vine har for os sammensæt dette lækre vinmenu. 

Velkomst bobler

Ilauri Prosecco, Italien

frisk & frugtrig med behagelige bobler samt en god syrebalance
11%Vol.  750ml.   
Pris per flaske  kr. 145

Forret/hvidvin :
Langmeil Spring Fever Chardonnay, 2018 Barossa Australien 

frisk og livlig i smagen med noter af ferskner, citrus, tropiske frugter samt mineralitet.
13%Vol. 750ml.
Pris per flaske   kr. 130 


Hovedret/rødvin :
Langmeil Steadfast Shiraz/Cabernet, 2017 Barossa Australien
saftig frugt der forenes vidunderligt med pebret krydderi. Medium fyldig med silkebløde tanniner. 
14,5%Vol. 750ml.
Pris per flaske kr. 130 
 

Dessert:  
Ilauri Moscato (mousserende)
smagen er sødlig, frisk og frugtig. Kun 7% alkohol. 
750ml.
Pris per flaske kr. 145 

Om Nybom Vine

Nybom Vine er beliggende i “Det hvide Pakhus” i Algade i Store heddinge. Forretningen er stiftet i 2009 af Sommelier Nicoline Nybom, som har mere end 20 års erfaring indenfor restaurations- og vinbranchen. Blandt andet som ejer af den tidligere Michelin restaurant “MR”.

Bestil Nytårsmenuerne her ....

Din indkøbskurv
Tom
Gå til kassen
Nytårsmenu 2019 PDF (0.2 Mb)

Kontakt Merricks
Dit navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Jeg er interesseret i:
 
Antal personer (kuverter):
*
Dato for arrangement:
*
Evt. besked:
 

Tilmeld mig nyhedsbrev
Tilmeld mig nyhedsbrev:

*

Bestil din Nytårsmenuer her ....

Bestil dine menuer her .

Din indkøbskurv
Tom
Gå til kassen
Merrick's Catering | Slagtehusgade 40, 1. sal (Kødbyen) | 1715 København V | Telefon 33 22 11 97
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Merrick's Catering | Slagtehusgade 40, 1. sal (Kødbyen) | 1715 København V | Tlf.: 33 22 11 97