Frokostordning

hent ugens menu som pdf her....
Ugens Menu .. (0.1 Mb)

Glade tilfredse medarbejdere - hver dag!


Frokost skal være firmaets samlepunkt, det tidspunkt på dagen hvor man lige slipper
arbejdstrykket og lade tankerne køre frit – have samtaler med kollegaer om alt og ingenting
og samtidig nyde en sund og nærende frokost. Frokosten skal være en positiv oplevelse
hvor man bliver overrasket og inspireret af de forskellige retter serveret, hver dag!

Hos Merricks har vi fokus på gode kvalitets råvarer -bæredygtighed – og gode spændende
smagsoplevelser. Med et godt øje til økologi -for eksempel bruger vi kun økologisk grisekød
– det er hvad vi syntes nu engang er bedst, så kan det godt være der ikke er grisekød på
menuen 3 gange om ugen…

Vi vil gerne ramme plet med at levere den frokostordning der gør netop jeres medarbejdere glade. Mere salat, mindre pålæg, mere kød, der er et utal af muligheder for at justere i jeres frokostpakke så det tilfredsstiller jeres behov.

Vi laver gerne specielle anretninger til allergener - veganer og dem der for eksempel ikke spiser svinekød. 
Dialog er nøgleordet her. Er I 20 mænd eller 10 piger og 10 skibsbyggere?
Alle virksomheder er sat sammen på vidt forskellige måder og det betyder I har forskellige behov.

Uden nogen form for binding kan I prøve vores frokost i en uge eller en måned. Det er den bedste måde for jer at kunne se hvad vi byder på og for os at se og høre hvad I har brug for.
Ring og høre hvornår i kan start en prøveordning.  33221197

Du får glade medarbejdere der kan se frem til en sund og nærende frokost.

God frokost hver dag - med venlig hilsen
Team Merricks

Ronald de Jong & Christian Kjærgaard
Merricks Catering – Kødbyen - København

Ugemenu

Eksempel på ugemenu

uge menuen bliver sendt til dit firma og lagt op på hjemmesiden hver uge -
der er udybende informationer omkring allergener på selve menuen 
                            
Mandag

Skaldyrssalat med safranmayonnaise   2/3
Roastbeef med remoulade og agurkesalat  
Kylling i karry med kål, peberfrugt og citrongræs  
Lune ris med bambus og persille
Kål med sursøddressing, peanuts og frisk koriander   5
Grønne salater med marinerede svampe og spirer
Veg.: Grøntsagskarry  V

Tirsdag              

Fiskefrikadeller med tatarsauce og urter  1/7/4
Røget filet med æggestand, purløg og tomat  S/3
Langtidsstegt australsk oksefilet med grønt
Flødekartofler   7/H
Melonsalat med æblecider og hasselnødder  8
Råkostsalat med søde kartofler og appelsin
Veg.: Falafel med grønt    V
                          
Onsdag           
Tunmousse med ærter og rødløg
Patè med cornichon og soltørret tomatsalat
Hakkebøffer bløde løg og sovs  1
Ovnbagte kartofler med dip  7
Agurk, rygeost, radiser og purløg på sprøde salater  7
Tomatsalat med rødløg, feta og oliven  7
Veg.: Selleribøffer med bløde løg  V

Torsdag            
Letsaltet laks med havtornrelish
Pastrami med sennepssyltede peberfrugt
Svinekoteletter med citron og salvie  S
Kartoffelsalat med rygeost og tomat  7
Ristet blomkål med mango og babyspinat
Spidskålssalat med grape og tranebær
Veg.: Bønnesautè med citron og salvie  V
Chokoladekage   1/3/8

Fredag              
Laksesalat med gulerødder  4
Kalkunbryst med appelsin-peberrodssalat
Lammeboller i tomat-myntesauce   3/1
Pasta penne fuldkorn med bagte auberginer og rukolasalat
Tzatziki   7/H
Kold ratatouillèsalat
Veg.: Kikærte boller med tomat-myntesauce  V


Allergener
1.Gluten  /  2.Krebsdyr  /  3.Æg  /  4.Fisk  /  5.Jordnødder  /  6.Soja  /  7.Laktose  /  8.Nødder
9.Selleri  /  10.Sennep  /  11.Sesamfrø  /  12.Svovldioxid og sulfitter  /
Vg. Vegansk   /  S: Svinekød   /  H: Hvidløg.
 

Tilvalg

  • Sandwich af friskbagt durumbolle med diverse pålæg 34 kr ex. moms. Sandwiches se her

 

  • Tapas/mødetallerken
  • 5 retter på  tallerken kr. 100 kr. ex. moms per person
  • 7 retter på  tallerken kr. 135 kr. ex. moms per person
  • Med brød og smør 

 

  • Salatbar: 3 komponenter, 1 topping, 1 dressing, grønne blade, kr. 8,- per person.
  • Mælk: 12 kr per liter (økologisk)
  • Crudité (grøntstænger m.m.) 5 kr. per person.
  • Frugt: 22 kr. per kg.
  • Frugt udskåret: 8 kr. per person
  • Ost: 3 slags luksusost med tilbehør 15 kr. per person
  • Skæreost 120 kr. per kg.
  • Smør: 25, kr. (250 gr.)
  • ekstra Rugbrød: kr. 30 kr. per styk. (der følger 1 brød per 10 pers med frokosten)
  • ekstra Hvedebrød:  30 kr. per styk. (der følger 1 brød per 10 pers med frokosten)
  • Dittes kager og søde sager.

 

  • Kage på andre dage end torsdag: 8 kr. per person.
  • Kage (luksus) med Logo/navn:  fra 40 kr. per person ,se her.
  • Macarons: Hjemmelavet af vores egen konditor, se her.
  • Chokolade: Hjemmlavet, spørg efter pris.
           Alle priser er ex. moms.

Sandwich

Grov sprød durum bolle med:

Kylling:
  • Kylling, bacon, karrydressing, peberfrugt, grønt
 
Roastbeef:
  • Roastbeef med rødløg, pickles, grønt
 
Laks:
  • Røget laks med philadelphia, krydderurter, løg, agurk, grønt
 
Bressoaula:
  • Bressoaula med parmesan, tomat, let sennepsdressing, grønt
 
Skinke ost:
  • Skinke, ost, tomat, agurk, sennepsdressing, grønt
 
Vegetar:
  • Grillede aubergine og peberfrugt, humus, grønt

 34 kr. pr.st. eks moms & eks levering.
Minimum bestilling 10 styks

 

Levering

Alt mad leveres i fødevaregodkendte termokasser.

Levering sker mellem kl. 10.30 og 12.00 med mindre andet er aftalt.

Som udgangspunkt leverer vi i hele Storkøbenhavn. Er du en mindre kunde eller bor længere væk, prøver vi at finde en løsning. Det kunne jo være vi leverede til din nabo.

Priser

Prisen (gældende fra 01-01-2018 ) til vores frokostordning er som udgangspunkt som følgende.
  • 5 - 9 personer: 58 kr. per person per dag
  • 10-24 personer: 56 kr. per person per dag
  • 25- personer: 53 kr. per person per dag

Har I behov for en skræddersyet pakke til netop jeres medearbejdere kan prisen blive justeret alt efter hvad I ønsker i pakken.

Levering Storkøbenhavn 150 kr. per dag ( ved daglig levering)
Vi leverer også uden for Storkøbenhavn, ring og hør om priser.

Vil du gerne forkæle familien med vores gode brød?

Du har mulighed for at købe vores rugbrød og lyse grovbrød med hjem. Brødet bestilles dagen før kl 12.00 og vi sørger for at det bliver leveret sammen med jeres firmafrokost dagen efter, pakket med dit navn på. 

Rugbrødet kan holde sig 4-5 dage, det vinder lidt hvis man opbevarer det på køl. Det lyse grovbrød er selvfølgelig friskbagt på dagen for levering, derefter taber det som alle andre lyse brød pusten, men tricket er at gøre det vådt, ikke gennemvædet men vådt på overfladen og så 10 min i en 180 grader varm ovn. Brødet får en sprød skorpe og fremstår nybagt. Det kan også med fordel skives og ristes i brødrister. 

Prøv ristet brød med avokado, frisk tomat og citron mayonnaise.

Holdbarheden afhænger af håndtering, hjemme hos os når det aldrig at blive for gammelt.

Bestilling: 
Send mail til INFO@MERRICKS.DK

Kontakt Merricks
Dit navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Jeg er interesseret i:
 
Antal personer (kuverter):
*
Dato for arrangement:
*
Evt. besked:
 

Tilmeld mig nyhedsbrev
Tilmeld mig nyhedsbrev:

*
Merrick's Catering | Slagtehusgade 40, 1. sal (Kødbyen) | 1715 København V | Telefon 33 22 11 97
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Merrick's Catering | Slagtehusgade 40, 1. sal (Kødbyen) | 1715 København V | Tlf.: 33 22 11 97